Casa Duca-Costinesti, Litoral Constanta COSTINESTI - Oferta Cazare Pensiune Hotel Apartament Vila Cabana In Litoral Munte Delta Balneo Particulari     -     Cazare in Vila ***

Casa Duca-Costinesti

contact : E-mail: casa_duca@yahoo.com Tel: 0244 - 595511

  • Categorie : Vila ***
  • Regiune : Litoral
  • Judet : Constanta
  • Locatie : COSTINESTI
  • Vizite : 16203 de la adaugare ( 2008-04-25 )

Mai multe poze

Complexul Casa Duca este situat in mijlocul statiunii Costinesti, in imediata apropiere a plajei, si este constituit din Tabara Meduza si Tabara Casa Duca. Aici va sunt puse la dispozitie circa 250 locuri, dispuse in camere cu bai proprii. Masa se serveste la terasa Casa Duca, unde pe langa mancaruri traditionale romanesti, puteti alege mancaruri din bucataria internationala.
Ajunsi aici, beneficiati de camere cu 2 locuri (pentru organizatorii de grup) si de camere cu 4-5 locuri pentru elevi.

In toate camerele veti avea: bai proprii, saltele superortopedice, mobilier si lenjerie noua.

Izolatia termica precum si cea fonica sunt asigurate de tamplaria de aluminiu de foarte buna calitate si de geamurile termopan.

Oaspetii nostri isi pot petrece timpul liber jucand tenis de masa, fotbal, volei si de asemenea pot avea acces la o sala cu jocuri electronice.

Impreuna cu dumneavoastra organizam tabere de tineret, cantonamente, competitii sportive, excursii si drumetii. Seriile de tabara sunt de 7 nopti, iar la cererea dumneavoastra acestea pot fi prelungite pana la maxim 9 nopti de cazare.
Sejurul incepe cu cina si se va termina cu servirea mesei de pranz.

GRATUIT: LA 10 PERSOANE PLATITOARE, ORGANIZATORUL GRUPULUI BENEFICIAZA GRATUIT DE PENSIUNE COMPLETA SI CAZARE IN CAMERA DE 2-3 LOCURI.

Pret : www.casaduca,ro RON


Trimite un email ofertantului
Nume dvs
Email dvs
Telefon dvs
Mesaj

Oferte Recomandate